Hoe scoor je hoger in Google?

hoe kom je hoger in google?

Hoe scoor je hoger in Google?

Als u op zoek bent naar manieren om de positie van uw website in Google te verbeteren, moet u beginnen met het verbeteren van de snelheid van uw website. Dit is de eerste stap in het optimaliseren voor trefwoorden en andere zoektermen. Hoe meer pagina's snel worden geladen, hoe groter de kans dat gebruikers op uw link klikken. Maar ook al heeft u de snelheid van uw site geoptimaliseerd, het is nog steeds belangrijk om te optimaliseren voor uw algehele gebruikerservaring.

De beste manier om dat te doen, is door uw inhoud te optimaliseren. Maak uw inhoud relevant voor de zoekwoorden die mensen in Google typen . Het moet vragen beantwoorden die gebruikers hebben en waarde bieden. Kopieer geen materiaal dat u op internet vindt. Het heeft een negatieve invloed op de positie van uw site. Maak in plaats daarvan frisse en gezaghebbende inhoud die de vragen van uw publiek beantwoordt. Neem vervolgens de elementen op die de beste resultaten gebruiken, zoals afbeeldingen of video's.

Vervolgens moet u de impact van uw inhoud volgen. Het is belangrijk om te weten hoe goed uw inhoud presteert en hoe uw publiek erop reageert. Een tool als StoryBuilder van BrightEdge kan u helpen begrijpen hoe uw inhoud het doet en hoe u deze kunt verbeteren. Met deze tool kunt u ook uw bouncepercentages, conversiepercentages en verkeerspercentages volgen. Deze statistieken zijn van cruciaal belang om te bepalen of uw inhoud boeiend genoeg is om hoger in Google te worden gerangschikt.

Site bezoeken voor meer info: Fellmedia SEO